"Bamsen min" for barn, foreldre og besteforeldre

Dette er en sangbok som er til glede for hele familien – ja, for alle generasjoner! Melodiene er lett å lære, tekstene inviterer til bevegelse og dans, og illustrasjonene er så ekte og naturlige at det er en fryd å sitte og bla i boka. Med denne boka ønsker jeg å hjelpe barn, foreldre og besteforeldre med å lære seg nye barnesanger, slik at man kan få kjenne på den enorme gleden sangen kan gi, og den kontakten man skaper mellom barn og voksne når man synger sammen.


Bruksområder og nytteverdi

Hverdagen kan være hektisk og det kan være en utfordring å gjøre barnet til lags, samt å få disse berømte ”overgangene” mellom ulike gjøremål og aktiviteter smidige. Med ”Bamsen min” kan man lette på alle disse situasjonene og få barnet på andre tanker.

”Bamsen min” er til hjelp i ”vanskelige” hverdagssituasjoner, og den er en glede i seg selv, ikke minst for de heldige omsorgspersonene rundt barnet. Det er både rørende og meningsfullt å høre alle gledesstundene som har blitt fortalt når barnet møter ”Bamsen min”: ”De hadde musikkstund i bestemors hus”, ”De har sangstund med sangene dine!”, eller ”6-åringen hadde konsert i 70-årsdagen til farfar – han sang 3 vers av ”Månen titter frem” helt alene!”. 

Ved å bruke ”Bamsen min” gir man barnet en god musikalsk opplevelse i tidlig alder. Ta vare på denne muligheten og presenter både bok og CD for ditt barn.

Produktene er dessuten en perfekt barselgave, dåpsgave, bursdagsgave og julegave!

Dersom hun ikke får sove, eller at hun våkner på natta, setter hun på CDen og hører på den helt til hun sovner.
— Anniken Kristiansen, mamma til Amalie (6 år)