Familie og private arrangement

 
PrudSkjerm-6361.jpg

"Bamsen min" – en sangbok for familien

Dette er en sangbok som er til glede for hele familien – ja, for alle generasjoner! Melodiene er lett å lære, tekstene inviterer til bevegelse og dans, og illustrasjonene er så ekte og naturlige at det er en fryd å sitte og bla i boka. Med denne boka ønsker jeg å hjelpe barn, foreldre og besteforeldre med å lære seg nye barnesanger, slik at man kan få kjenne på den enorme gleden sangen kan gi, og den kontakten man skaper mellom barn og voksne når man synger sammen.

 
PrudSkjerm-6326.jpg

Barnesangkurs

Liker barnet ditt å synge og spille på rytmeinstrumenter? Da kan dere bli med på det populære barnesangkurset for 2 – 5-åringer med foreldre, besteforeldre eller andre som barnet har et nært forhold til. Kurset arrangeres på ulike steder i Trøndelag. 

Det er ingen krav til sangferdigheter verken for voksne eller barn. Her synger vi med den stemmen vi har. De voksne er aktivt med i gruppa og er en støtte for barnet.

 
PrudSkjerm-6168.jpg

Livemusikk til alle anledninger

Er du en av dem som ønsker litt magi på bryllupsdagen din, eller har behov for musikk til begravelse, bursdag, jubileum eller kanskje en hagefest? Da kan jeg og mine musikere være behjelpelig med ulike pakkeløsninger som passer ditt behov. Vi holder til i Trøndelag, men kan bookes for spilleoppdrag over hele landet. 

 

Sangtekst / tale på rim

En personlig sangtekst / tale på rim mellom 5 – 10 vers. Teksten skrives på grunnlag av opplysninger fra deg. Sangen må bestilles i god tid før arrangementet, helst 1 mnd i forveien. Sangen kan bestilles direkte fra nettbutikken.