Om Fritt Spillerom

Fritt Spillerom eies og drives av Jorid Vorum, og bedriften har 10-årsjubileum i år! Fritt Spillerom bidrar med sang-, tekst- og musikktjenester til private, kultur- og næringsliv. Mange kjenner Jorid som pedagog og opphavskvinne til barnesangboka “Bamsen min“ og fra de populære barnesangkursene hvor målgruppen er barn i samspill med voksne . Hun har et stort nettverk i Trøndelag, og samarbeider med en rekke dyktige aktører kjent fra små og store scener i Norge.

Jorid Vorum er utdannet førskolelærer fra høgskolen i Trondheim og har bakgrunn fra musikklinja på Inderøy videregående skole. Hun har jobbet mange år i barnehage med musikk som sitt spesialfelt. Hun har spilt fiolin siden hun var åtte, og har tatt flere kurs gjennom foreningen ”Musikk fra livets begynnelse”. Se oversikt over musikalske samarbeidspartnere og støttespillere lengre ned på denne siden.

jorid@vorum.no  /  tlf 932 14 424
 

Randi Vorum (cello)

Randi har gått på musikklinja ved Inderøy videregående skole, der hun hadde cello som hovedinstrument. Hun har tidligere spilt i ulike kvartetter og orkestre, men nå spiller hun mest alene eller i små ensembler, bl.a. i Fritt Spillerom. Hun tilbyr cellomusikk som en del av konseptet i sin kreative blomsterbutikk ”Stil & Stemning” i Steinkjer.

meretehaseth02web – Kopi beskjært 2.jpg

Trioen “De tre vise kvinner”

“De tre vise kvinner” består av Randi Vorum (cello), Heidi Melgård (sang/piano) og Jorid Vorum (fiolin). Gruppen ble etablert høsten 2018, og fikk samme høst flere oppdrag i Steinkjer-distriktet for næringslivet og i private lag, samt konserter på eldreinstitusjoner. Trioen leverer musikk på et høyt nivå.

Heidi Melgård jobber i eget foretak som sangpedagog, kordirigent og utøvende sanger. Heidi har en bachelorgrad i musikk, samt ettårig utdanning i musikkteater fra LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts).

DSC_2084 (2).JPG

“Livet. Minutt for minutt.“

Denne trioen har utviklet et nytt og spennende konsept de kaller “Livet. Musikk for minutt.“ Dette er en times forestilling som byr på kraftfulle tekstlesinger av Astri Hansen Juvik og musikalske godbiter ved Randi (cello) og Jorid (fiolin). Astri har skrevet alle tekstene selv.

Forestillingen passer på små og store scener, f.eks. til lag og foreninger, på kulturhus, bibliotek etc. Noen av de som har booket oss i 2019 er Kulturhuset i Grong, Den Kulturelle Spaserstokken i Levanger, Sparbu/Sandvollan Bygdekvinnelag. Vi tar oppdrag i hele landet. Les mer om forestillingen og referanser her (pdf).

 

 

Andre samarbeidspartnere

 

Zeiner Media

Håvard Zeiner i Zeiner Media er frilansjournalist, og tilbyr også fotografering og videoproduksjon, og da gjerne ved hjelp av den høytflyvende dronen. Samarbeidet med Fritt Spillerom startet allerede høsten 2016, da Jorid fikk komponere og spille inn musikk til to av dronefilmene Håvard hadde laget. Våren 2017 produserte han instruksjonsvideoene til ”Bamsen min”. Med god veiledning, tips og heiarop, kom Jorid i mål med manusskrivingen og videoinnspillingene. Disse videoene er å få kjøpt i nettbutikken, og skal være til hjelp for alle som vil ha tips til hvordan man kan bruke sangene i boka. Tusen takk for et betydningsfullt og godt samarbeid!   

 

Studio Prud

Studio Prud eies og drives av Camilla Moe Rødven. Hun er en dyktig profesjonell fotograf og er premiert i flere konkurranser. Camilla har fotostudio på Ranheim i Trondheim, men hun tar gjerne en tur ut av byen. Dette gjorde hun også en vårdag i 2017, da hun satte kursen mot Steinkjer. Dette ble en kreativ, intensiv og veldig artig dag der hun tok alle de nye bildene til Fritt Spilleroms nye hjemmeside. Tusen takk for mange flotte bilder!

 

Snopp Designbyrå

Snopp er et designbyrå i Steinkjer bestående av rådgivere, designere og utviklere. De hjelper sine kunder med å oppdage nye muligheter – og legger strategiene for å gripe tak i dem. Snopp kan bistå i arbeidet med strategi og konsept, design og merkevare, innholdsproduksjon, nettsider/digitale løsninger og annonsering. Mathias Nervik har gjort en fantastisk jobb i forhold til å designe en ny hjemmeside til Fritt Spillerom – og nå med nettbutikk. Denne oppgraderingen av hjemmesida er viktig i arbeidet videre med å nå flere potensielle kunder; lokalt, regionalt og nasjonalt.

 

Økonomiske støttespillere til prosjektet "Bamsen min"


Inn-Trøndelag regionalt næringsfond - midler til konseptutvikling og markedsundersøkelse.


Sponsorer fra næringslivet.


Privatpersoner (crowdfunding). 


Tusen takk for all økonomisk støtte!