Om Fritt Spillerom

Fritt Spillerom eies og drives av Jorid Vorum. Jorid er utdannet førskolelærer fra høgskolen i Trondheim og har bakgrunn fra musikklinja på Inderøy videregående skole. Hun har jobbet mange år i barnehage med musikk som sitt spesialfelt. Hun har spilt fiolin siden hun var åtte, og har tatt flere kurs gjennom foreningen ”Musikk fra livets begynnelse”. Se oversikt over musikalske samarbeidspartnere og støttespillere lengre ned på denne siden.

jorid@vorum.no  /  tlf 932 14 424
 

Randi Vorum (cello)

Randi har gått på musikklinja ved Inderøy videregående skole, der hun hadde cello som hovedinstrument. Hun har tidligere spilt i ulike kvartetter og orkestre, men nå spiller hun mest alene eller i små ensembler, bl.a. i Fritt Spillerom. Hun dirigerer Steinkjer Blandakor og tilbyr cellomusikk som en del av konseptet i sin kreative blomsterbutikk ”Stil & Stemning” i Steinkjer.

PrudSkjerm-6219.jpg

Liv Marit Valle (orgel/piano)

Liv Marit har 4-årig kirkemusikerutdanning fra Musikkonservatoriet i Trondheim og har siden 2001 jobbet som kantor for Steinkjer kirkelige fellesråd. Hun har også studert musikk/spes.ped. ved Høgskolen i Hedmark. Liv Marit akkompagnerer Jorid på piano og orgel, og de spiller sammen både i og utenfor kirkerommet. 

Sverre Bjarne Inndal (gitar)

Sverre Bjarne har studert musikk ved HiNT. Han er profesjonell låtskriver, tekstforfatter og gitarist, bl.a. i bandet ”Sjuende far i huset”. I 2016 startet Sverre Bjarne samarbeidet med Jorid. Han har vært gitarist og produsent for innspillingene av ”Bamsen min”, og er fast gitarist når Jorid og bamsene skal på oppdrag.

 

 

Andre samarbeidspartnere

 

Bille AS

Bille AS er en av de ledende leverandørene innen inventar og uteleker til barnehager og skoler. Hver vår sendes katalogene deres ut til 8000 barnehager i landet. Fritt Spillerom er så heldig og få en side i interiørkatalogen deres ved utgivelsen i 2017. Der presenteres sangboka og CDen ”Bamsen min”, samt opplæringspakkene som tilbys til barnehagene. Dette samarbeidet er av stor betydning for at ”Bamsen min” kan nå ut nasjonalt.

 

Zeiner Media

Håvard Zeiner i Zeiner Media er frilansjournalist, og tilbyr også fotografering og videoproduksjon, og da gjerne ved hjelp av den høytflyvende dronen. Samarbeidet med Fritt Spillerom startet allerede høsten 2016, da Jorid fikk komponere og spille inn musikk til to av dronefilmene Håvard hadde laget. Våren 2017 produserte han instruksjonsvideoene til ”Bamsen min”. Med god veiledning, tips og heiarop, kom Jorid i mål med manusskrivingen og videoinnspillingene. Disse videoene er å få kjøpt i nettbutikken, og skal være til hjelp for alle som vil ha tips til hvordan man kan bruke sangene i boka. Tusen takk for et betydningsfullt og godt samarbeid!   

 

Studio Prud

Studio Prud eies og drives av Camilla Moe Rødven. Hun er en dyktig profesjonell fotograf og er premiert i flere konkurranser. Camilla har fotostudio på Ranheim i Trondheim, men hun tar gjerne en tur ut av byen. Dette gjorde hun også en vårdag i 2017, da hun satte kursen mot Steinkjer. Dette ble en kreativ, intensiv og veldig artig dag der hun tok alle de nye bildene til Fritt Spilleroms nye hjemmeside. Tusen takk for mange flotte bilder!

 

Snopp Designbyrå

Snopp er et designbyrå i Steinkjer bestående av rådgivere, designere og utviklere. De hjelper sine kunder med å oppdage nye muligheter – og legger strategiene for å gripe tak i dem. Snopp kan bistå i arbeidet med strategi og konsept, design og merkevare, innholdsproduksjon, nettsider/digitale løsninger og annonsering. Mathias Nervik har gjort en fantastisk jobb i forhold til å designe en ny hjemmeside til Fritt Spillerom – og nå med nettbutikk. Denne oppgraderingen av hjemmesida er viktig i arbeidet videre med å nå flere potensielle kunder; lokalt, regionalt og nasjonalt.

 

Økonomiske støttespillere til prosjektet "Bamsen min"


Inn-Trøndelag regionalt næringsfond - midler til konseptutvikling og markedsundersøkelse.


Sponsorer fra næringslivet.


Privatpersoner (crowdfunding). 


Tusen takk for all økonomisk støtte!