Kultur og næring

 
PrudSkjerm-6361.jpg

Kunstnerisk innslag til bedriftsarrangementet

Vi tilbyr ulike pakkeløsninger som passer de fleste anledninger. Kurs, møter, seminar, konferanser, kick-off, sommerfester, julebord, julelunsj og mye mer. Vi hjelper både små og store firma med det som kanskje er det aller viktigste for å gi de frammøtte en god start på dagen, en meningsfull pause i arrangementet eller en avslappende stemning til middagen på kvelden. Vi holder til i Steinkjer og Trondheim, men kan bookes for oppdrag i hele landet.

 
PrudSkjerm-6326.jpg

Konserter for barn

”Bamsen min” passer helt perfekt som en del av et barneprogram på en festival, eller som en konsert på et annet barnevennlig arrangement. Er du arrangør og trenger underholdende musikk for barn i alderen 1 – 6 år? Jeg kan opptre alene eller sammen med gitarist Sverre Bjarne Inndal. Vi kan også stille med fullt band; sang, gitar, bass, slagverk og trekkspill. 

 

Sangtekst / tale på rim

En personlig sangtekst / tale på rim mellom 5 – 10 vers. Teksten skrives på grunnlag av opplysninger fra deg. Sangen må bestilles i god tid før arrangementet, helst 1 mnd i forveien. Sangen kan bestilles direkte fra nettbutikken.