Livemusikk til alle anledninger

Er du en av dem som ønsker litt magi på bryllupsdagen din, eller har behov for musikk til en privat fest, begravelse eller et bedriftsarrangement? Da kan jeg og mine musikere være behjelpelig med ulike pakkeløsninger som passer ditt behov. Vi holder til i Trøndelag, men kan bookes for spilleoppdrag over hele landet. 


Bedriftsarrangement

Begravelse / bisettelse

På bryllupsdagen

Bursdag, jubileum og fest

Konserter for barn
 

 

Musikere

Jorid Vorum – solo fiolin
Strykeduo: Jorid Vorum (fiolin) og Randi Vorum (cello)

I videoen nedenfor får du en musikalsk smakebit på hva vi kan levere som strykeduo. Innspillingen er gjort av Din Artistformidling.

 
 
Dere var ei stor opplevelse. Makan til musikalske talent! Blir bare bedre og bedre! Jeg er kjempeimponert! Dere spiller med sjel og nerve nå!
— Eilen Austli, Varmestua-konserten januar 2017

Vi samarbeider også med andre musikere på sang, gitar, piano, kirkeorgel og trekkspill, og setter sammen et ensemble ut fra ditt ønske. I videoen nedenfor ser du Liv Marit Valle (kirkeorgel) og Jorid Vorum (fiolin) under Varmestua-konserten.
 

 
 

Repertoar

Vi har et stort repertoar, fra lystige brudemarsjer og flotte bryllupssanger, til rolige og vakre melodier som kan brukes i en begravelse / bisettelse. Vi spiller både klassisk musikk, viser, folketoner og slåtter / folkemusikk. I de siste årene har vi også utvida repertoaret innen poplåt-sjangeren.  Vi gjør det ytterste for å tilfredsstille ditt behov, så ta gjerne kontakt dersom du ønsker musikk av høy kvalitet.